Landbrug

Haslundkær Maskinstation ApS har 40 års erfaring med landbrugsarbejde og driver selv 150 ha., hvor hovedparten er forpagtet. Haslundkær Maskinstation har stor erfaring med de helt svære lerjorde, da det er den type jord, der er meget typisk for slægtsgårdens område.


Haslundkær Maskinstation ApS dækker hele arbejdsgangen i det moderne jordbrug. Lige fra jordbearbejdning til høstarbejdet. Tilbud om komplette pasningsaftaler er også en mulighed.


Ønsker man helt at slippe for arbejdet med pasningen og regnskabet på ens landbrugsjord, er bortforpagtning også en mulighed, som Haslundkær Maskinstation er interesseret i.

Vi skal i år have en stand på Gl. Estrup og vi glæder os til at fortælle om nogle at vores nye tiltag. Vi har stand N5 sammen med Væth Entreprenøren.
Vi er blevet forhandler af islandsk tang, grundet den stigende efterspørgsels fra vores kunder af om et billigt og godt alternativ til de traditionelle vitamin og mineral tilskud.
 
Til forside
 
Tlf.: 86 44 51 32

Haslundkær Maskinstation ApS   //   Haslundkærvej 38   //   8940 Randers SV   //   Tlf.: 86 44 51 32   //   CVR: 32199143